Fr, 19.Apr.2024 - 05:46
Vitrindeki Kitaplar

Büyük Burçlar ve
Astroloji Seti
Burçunuzun Özelliklerini
Keşfedin!
3 Kitap Birarada

Herkes yaşamındaki bazı dönemleri merak eder. Acaba o dönemlerde neler olacak? Burç Yorumları hakkında merak ettiğin herşey!.. 3 Kitap Birarada 19.90 Euro!..
Geleceğin ne ölçüde öğrenebileceği, bu bilgiye kimlerin sahip olduğu ise her zaman bir soru işareti olarak kalacaktır zihinlerde.
Her şeye rağmen geleceğin belli ortamlar ve metotlar içinde görülebileceği ileri sürülür. 
Falların hepsinde amaç aynıdır. Henüz yaşanmamış olan gizli bilgileri bugün öğrenebilme amacı taşır bütün fallar. 
Bunların bazı üst düzeyde bilgi gerektiren mistik veya akült yöntemlerdir. Bu kitapta ise pratik yöntemlerle uygulanabilen fallar sizi bekliyor.
Ağaç falı, çiçek falı, kahve falı, el falı, isim falı, kader falı, iskambil falı, renk falı, zar falı… 
Bunlar ve merak ettiğiniz birçok fal ile pratik uygulama yöntemlerini bulacağınız bu ansiklopedi, fala inanmayıp falsız kalmayanlar için hazirlandi.
BURCUNUZUN ÖZELLIKLERINI KESFEDIN!..
Burcunuzun özelliklerini keşfederek daha mutlu, daha sağlıklı, daha neşeli bir hayat sürebilir; dost, arkadaşlık, iş ve evlilik ilişkilerinizde daha iyi seçimler yapabilirsiniz. 
Burçlara Göre Kadınlar - Erkekler, Aşk - İlişki - Uyum, Cinsel Yaşam, Sağlık, Anneler - Babalar, Diyet, İş Hayatı ve Ortaklıklar, Hediyeler, Tatil, Çiçek - Taş - Saç Rengi gibi bilgileri öğrenerek mutluluk, huzur ve iş için burcunuz sizi değil, siz burcunuzun etkilerini yönetin!Burçlara göre kişisel gelişim özelliklerinizi ve kariyerinizi şekillendirerek iş hayatında da mutluluğu yakalayın.  
Yayın evi: Hayat Yayinlari
19,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!