So, 28.Apr.2024 - 00:30
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Ben Meryem - Hayallerime Bilet Var mı?

Alişan Kapaklıkaya
Eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya, duygusal bir etki bırakan yeni bir kitapla okuyucularının karşısına çıkıyor! 

Yakında raflardaki yerini alacak olan "Ben Meryem - Hayallerime Bilet Var mı?" kitabı ile yazarlık kariyerinde büyük bir başarı yakalamaya hazırlanan  Alişan Kapaklıkaya, son eseri hakkında şunları söylüyor: 

"Meryem karakterini çok sevdiğinizi biliyorum. Onun yaşadığı zorlukları, hayal kurma cesaretini, verdiği mücadeleyi ve karşılaştığı engelleri izlerken büyük bir ilgiyle takip ettiniz.

Şimdi, sadece Türkiye'nin değil dünyanın dört bir yanından merakla beklenen yeni kitabımızın çıkışına çok az bir süre kaldı. Bu kitabın tüm okuyucuların kalbini ısıtacağına inanıyoruz. 

Siz de bu güçlü etkiye hazır mısınız? 

Kitabın kapağını açtığınızda ilk sayfada Meryem'in sorduğu bir soru ile karşılaşacaksınız. Acaba bu sorunun ne olduğunu tahmin edebilir misiniz?"


Kitap Hakkındaki Yorumlar: 

"Hayırlı olsun. Harika bir kitap çıkıyor. Okuru bol olsun.." 
Serhat Yabancı / Yazar 

"Tebrik ederim Meryem’i de ondaki ışığı gören Alişan babasını da…" 
Hatice Kübra Tongar / Yazar 

"Hayırlı olsun, kapağı güzel içeriği güzel bir eser oldu. Emeğine sağlık nice güzel eserlere inşallah!.." 
Bilal Civelek / Yazar
9,95 €
17,95 €
45 % daha ucuz

Weitere Informationen

"Ben Meryem - Hayallerime Bilet Var mı?" 
Kitabının Arka Kapak Yazısı: 

"Hayallerime Bilet Var mi? 

Ben hayallerime kavuşmak istiyorum. Köyüme geri dönmek ve yediden yetmişe herkesin bayram sevinci olmak istiyorum. 

Hayatımı, başkalarının benim için kurdugu hayallere kurban vermeyecegim. Ellerimi, aklındaki köhnemiş bilgileri bana dayatanlara degil, kalbimin kapısını sevgiyle çalan sana uzatıyorum. Ugrunda hayatımı ortaya koydugum ve azimle şaha kalktıgım hayallerime şabilmem için benim elimden tutar mısın? 

Sende beni hayallerime götürecek bilet var mi? 

Solmak üzere olan ve senden gelecek eli umutla bekleyen bir çiçek!.." 

Meryem
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 09-09-2023
Yazar: Nilüfer Atmaca - Köln
Kitabın arka kapağında şöyle bir cümle var:  "Sen hiç başkasının senin için kurduğu hayallerin altında ezildin mi?" Bu cümle üzerine yazıyorum: "Başkalarının benim için hayal kurduğu beklentilerin altında ezildiğim anlar yaşadım. Bu durum, toplumsal veya ailevi baskılar, beklentiler veya özellikle kariyer, ilişki veya yaşam tercihleri gibi kişisel konularda olabilir. Başkalarının bizim için belirlediği yolu takip etmek yerine, kendi isteklerimize ve değerlerimize sadık kalmak, bazen zor bir karardır. Örneğin, ailem veya çevrem tarafından seçmem gereken bir meslek yolu konusunda yoğun bir beklenti olabilir ve bu beklentilere karşı gelmek kendimi ezilmiş hissetmemi sağlayabilir. Ya da bir ilişkide, başkasının beklentilerine uymak adına kendi isteklerimi veya ihtiyaçlarımı ihmal etmek, kişisel gelişimimi engelleyebilir. Bu tür durumlarla başa çıkmak, kişinin kendi özgünlüğünü ve mutluluğunu korumak için önemlidir. Başkalarının hayallerini takip etmek yerine, kendi hayallerimizi ve hedeflerimizi belirlemek, kendimizi daha tatmin edici bir yaşamın içinde bulmamıza yardımcı olabilir. Bu, bazen zorlu bir süreç olabilir, ancak kişisel mutluluğu ve tatmini sağlamak için önemlidir..." Alişan Kapaklıkaya'yı tebrik ediyorum. Hayırlı Olsun!